Jubileum

Hallo allemaal,

Dit jaar bestaan we als schaakvereniging 40 jaar! Na het plaatsen van een openlucht schaakspel op het plein in het Oude Dorp, is het tijd voor onze tweede lustrumactiviteit: een kroegensnelschaaktoernooi op zaterdag 15 september.
In deze mail lees je alle details en hoe je je aan kunt melden.

Locatie(s): Ontvangst en finalerondes in café-restaurant De Engel in Houten. Speelrondes 's ochtends zijn roulerend in verschillende kroegen/cafe's rondom het plein in het Oude Dorp in Houten. Vandaar de naam, er is verder weinig drank in het spel :-)

Deelname: Schakers en inwoners uit Houten, al dan niet lid/oud-lid van de vereniging. Deelname is gratis / geen inschrijfgeld. Aanmelding via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Teams: Er wordt gespeeld in teams van 2 personen. In de ochtend voorrondes, in de middag finale rondes in 3 groepen; indeling op basis van resultaten uit de voorrondes (aantal behaalde punten, indien gelijk onderling resultaat, indien gelijk resultaat op eerste bord).

Speeltempo: 5 minuten per persoon per partij. Je speelt 2 keer tegen dezelfde tegenstander, een keer met wit en een keer met zwart.

Tijdschema:
09:00 - 09:30 Ontvangst in De Engel, met koffie en uitleg
09:30 - 13:00 Voorrondes (5x, half uur speeltijd en een kwartier om naar de volgende locatie te gaan)
13:00 - 13:30 Lunch in De Engel (aangeboden door de vereniging)
13:30 - 16:00 Finale rondes (5x)
16:00 Prijsuitreiking

Tenslotte: als je geen teammaatje hebt, kun je je ook individueel aanmelden. Wij koppelen je dan aan een tweede speler. En mocht je de hele dag te lang vinden, dan bestaat ook de mogelijkheid om alleen 's middags mee te doen. Dit dan wel duidelijk aangeven bij je aanmelding.

Hopend op een grote opkomst,
met vriendelijke groeten,
Peter van Wijk Secretaris Schaakvereniging Houten